ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Νοσηλευτές και γιατρός ανάμεσά τους

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Επτά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Νοσηλευτές και γιατρός ανάμεσά τους

Αυξάνονται και πληθύνονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο, καθώς υπάρχουν επτά νέα που μάλιστα σχετίζονται άμεσα με το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν και το φως της δημοσιότητας έχουμε επτά νέα κρούσματα. Πρόκειται για πέντε νοσηλευτές, έναν ιατρό και μια λειτουργό του εν λόγω Νοσοκομείου.

Έτσι, λοιπόν, συνολικά η Κύπρος έχει 40 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Να συνυπολογίσουμε ότι έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη δυο περιπτώσεις στις Βάσεις και ακόμη 6 στα κατεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προβληματίζει ο γιατρός του Γ.Ν. Πάφου – «Το νοσοκομείο ακυβέρνητο, ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας αναμένεται στις 18:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE