Αναβολή 'εκλογών' στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

Αναβολή 'εκλογών' στα κατεχόμενα λόγω κορωνοϊού

O «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ και ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι συναντήθηκαν με τους ηγέτες των τ/κ κομμάτων που εκπροσωπούνται στη «βουλή» και αποφάσισαν αναβολή των «προεδρικών εκλογών».

Σε δήλωση του κ. Τατάρ μετά τη συνάντηση, αναφέρεται ότι η διαδικασία των «προεδρικών εκλογών» δεν μπορεί να καθοριστεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Επίσης αναφέρεται ότι η δημόσια υγεία είναι τα πιο σημαντικό πράγμα, και όλα τα πολιτικά κόμματα συμφωνούν σε αναβολή των «προεδρικών εκλογών».

Αναφέρεται επίσης ότι συνομίλησαν τηλεφωνικώς με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και θα συναντηθούν αύριο στις 14.00 για να συζητήσουν τις διάφορες «νομικές» και «συνταγματκές» πτυχές του ζητήματος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE