ΤΑΤΑΡ: Υπήρχαν και Τ/κ φοιτητές στην πτήση που προσγειώθηκε στη Λάρνακα

 ΤΑΤΑΡ: Υπήρχαν και Τ/κ φοιτητές στην πτήση που προσγειώθηκε στη Λάρνακα

Ο «πρωθυπουργός» των κατεχομένων Ερσίν Τατάρ δήλωσε χθες Δευτέρα (16/03) βράδυ ότι υπήρχαν και Τουρκοκύπριοι φοιτητές στην πτήση που προσγειώθηκε στη Λάρνακα, σημειώνοντας παράλληλα ότι εργάζονται για καταπολέμηση του κορωνοϊού, ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα και ότι όσοι ήρθαν από το εξωτερικό θα πρέπει να μείνουν σπίτι, αλλιώς θα συλληφθούν και θα τεθούν υπό περιορισμό στα ειδικά κέντρα που έχουν καθοριστεί για 14 ημέρες.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις του χθες μετά από συνεδρία του «υπουργικού» ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι εργάζονται για καταπολέμηση του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι όλα βαίνουν καλά.

Ανέφερε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο κ. Τατάρ πρόσθεσε ότι η κατάσταση υγείας των έξι ατόμων που έχουν προσβληθεί από τον ιό είναι καλή.

Επανέλαβε την έκκληση προς τους πολίτες να μένουν στο σπίτι τους και πρόσθεσε ότι όλοι όσοι έχουν έρθει από το εξωτερικό θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι τους για 14 ημέρες αλλιώς θα συλληφθούν από την «αστυνομία» και θα τεθούν υπό περιορισμό σε ειδικά κέντρα που έχει εξεύρει το «υπουργείο υγείας» για 14 ημέρες.

Ανέφερε επίσης ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού μπορεί να αυξηθούν στα κατεχόμενα.

Πρόσθεσε ότι υπήρχαν και Τουρκοκύπριοι φοιτητές στην πτήση που προσγειώθηκε στη Λάρνακα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

K. Λετυμπιώτης: Ανυπόστατες επιθέσεις με πολιτικά και κομματικά κίνητρα - Η αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας έγινε για την προστασία του οργανισμού

Η αποχώρηση της πρώτης κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης έγινε για προστασία του έργου του, μετά τις δημόσιες υπόνοιες που διατυπώνονται εξαιτίας του επίμαχου βίντεο που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE