ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεταφέρεται ασθενής στην Εντατική του Νοσοκομείου Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μεταφέρεται ασθενής στην Εντατική του Νοσοκομείου Λεμεσού

Ασθενής - επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν στην υγεία του, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα ηλικίας 47 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που έχει οριστεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τις προηγούμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας του 47χρονου ήταν καλή, με αναμενόμενα πυρετικά κύματα, ωστόσο σήμερα το πρωί παρουσίασε σύνδρομο αναπνευστικής δυσχέρειας.

Στον ασθενή διενεργήθηκαν από το πρωί από τους θεράποντες ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και με απόφαση των εντατικολόγων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, θα διακομιστεί με ειδικό ασθενοφόρο όπου θα γίνει η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Εν τω μεταξύ προς ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αμμοχώστου θα μεταφερθούν, τέσσερις παθολόγοι, πέντε καρδιολόγοι, δύο πνευμονολόγοι και ένας λοιμωξιολόγος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.