ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με διάταγμα μπαίνει πλαφόν στις τιμές πώλησης προϊόντων- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με διάταγμα μπαίνει πλαφόν στις τιμές πώλησης προϊόντων- ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Ασκώντας τις εξουσίες που του παραχωρούνται ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου εξέδωσε διάταγμα, αποφασίζοντας νέα μέτρα, μεταξύ των οποίων και η επιβολή πλαφόν σε τιμές προϊόντων.

Πρόκειται για την χονδρική και λιανική τιμή πώλησής τους και αφορά προϊόντα όπως αντισηπτικά, μάσκες και θερμόμετρα.

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες το διαδίκτυο «κατακλύστηκε» από καταγγελίες περί αισχροκέρδειας, τα οποία ρυθμίζονται με το διάταγμα που εκδόθηκε.

Αυτό δημοσιεύεται και στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE