Ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Ο Δήμος Λάρνακας βρίσκεται στο πλευρό του δημότη και στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «από αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα #μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, σε δημότες της Λάρνακας, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ή είναι άτομα 3ης ηλικίας που έχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν έχουν κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους άτομο για να τους βοηθήσει».
 
Προστίθεται ότι όσοι συμπεριλαμβάνονται στις συγκεκριμένες ομάδες και δεν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας μπορούν να επικοινωνούν από τις 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στα τηλέφωνα 24816568 και 97897694.
 
Παράλληλα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και δέχεται νέες αιτήσεις ειδικότερα από άτομα που επηρεάστηκαν άμεσα λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE