ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Ο Δήμος Λάρνακας στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες

Ο Δήμος Λάρνακας βρίσκεται στο πλευρό του δημότη και στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «από αύριο Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, θα λειτουργήσει το πρόγραμμα #μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης κατ’ οίκον, σε δημότες της Λάρνακας, οι οποίοι ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ή είναι άτομα 3ης ηλικίας που έχουν σοβαρά θέματα υγείας και δεν έχουν κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους άτομο για να τους βοηθήσει».
 
Προστίθεται ότι όσοι συμπεριλαμβάνονται στις συγκεκριμένες ομάδες και δεν είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας μπορούν να επικοινωνούν από τις 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής στα τηλέφωνα 24816568 και 97897694.
 
Παράλληλα, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του και δέχεται νέες αιτήσεις ειδικότερα από άτομα που επηρεάστηκαν άμεσα λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top