ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δίνουν την μάχη τους διασωληνωμένοι 47χρονος και 63χρονος

Σταθερή κρίνεται είναι η κατάσταση υγείας δυο ασθενών που προσβλήθηκαν από κορωνοϊο, ηλικίας 47 και 63χρόνων,  που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε την Τρίτη 17/3 λόγω επιπλοκών που παρουσιάστηκαν από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ ο 63χρονος, που είναι βρετανικής καταγωγής, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείου Πάφου όταν διαπιστώθηκε πως προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE