ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου - Λεμεσού - Τι γίνεται με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ύποπτο κρούσμα και ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου - Λεμεσού - Τι γίνεται με το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Ύποπτο κρούσμα το οποίο διερευνάται είναι και ο περιφερειακός Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Πάφου-Λεμεσού, σύμφωνα με την Κρατική Τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω άτομο είχε προγραμματισμένη επίσκεψη στην Πάφο σήμερα Πέμπτη (19/03) το πρωί, προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που προέκυψαν στο κρατικό νοσηλευτήριο μετά και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο .

Επίσης, όπως φαίνεται σε εγρήγορση βρίσκονται όλοι στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού στο οποίο βρέθηκε θετικό κρούσμα και αφορά παιδίατρο, η οποία, όπως διαβεβαίωσαν λειτουργοί του Υπουργείο Υγείας, δεν βρισκόταν στην παιδιατρική κλινική αλλά στα εξωτερικά ιατρεία.

Αναμένονται σύντομα εξελίξεις σε σχέση με την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών, έχει ήδη ξεκινήσει η λήψη δειγμάτων για νέα πιθανά κρούσματα προσωπικού και ασθενών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top