Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσε ξανά το παρόν του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Όπως μπορείτε να δείτε και με την φωτογραφία, ο Υπουργός δηλώνει ότι η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα που αναστατώνουν την καθημερινότητά μας. Προέχει όμως η υγείας μας.

Σημειώνεται ότι αναμένονται εξελίξεις και νέα μέτρα μετά το πέρας του Συμβουλίου Αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή (Πέμπτη 12:55). Ίσως αυτό το tweet να αποτελεί και προάγγελος νεών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός, επίσης, έχει επισημάνει πολλάκις την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για το καλό όλων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.