Γ.Ν ΛΕΜΕΣΟΥ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ : Η γιατρός είναι καλά αλλά φανερά στεναχωρημένη- 7 αρνητικά δείγματα αναμένονται 23

Γ.Ν ΛΕΜΕΣΟΥ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟΥ : Η γιατρός είναι καλά αλλά φανερά στεναχωρημένη- 7 αρνητικά δείγματα αναμένονται 23

Η Διευθύντρια του Παιδιατρικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού προέβη δηλώσεις στην εκπομπή 'Μέρα Μεσημέρι' στον ΑΝΤ1.

Όπως δήλωσε η Δρ. Μαρία Αγαθοκλέους η οποία στο μεταξύ βρίσκεται σε καραντίνα, η γιατρός που έχει επιβεβαιωθεί ως κρούσμα κορωνοϊού είναι καλά στην υγεία της, αν και είναι φανερά στεναχωρημένη με τον σάλο που γίνεται.

Παράλληλα, δήλωσε ότι κανένας δεν παρουσιάζει συμπτώματα για την ώρα, όσον αφορά στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ενημέρωσε επίσης ότι τα αποτελέσματα από τα δείγματα που έχουν ληφθεί προληπτικά από το προσωπικό του Νοσοκομείου βγαίνουν διαρκώς. Μέχρι τώρα υπάρχει ενημέρωση ότι 7 είναι αρνητικά και αναμένονται άλλα 23.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE