ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δ. Πέγειας: Στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Δ. Πέγειας: Στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας για αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Τη στήριξη και εξυπηρέτηση ατόμων τρίτης ηλικίας και ευπαθών ομάδων ανακοινώνει ο Δήμος Πέγειας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ.Πέγειας, αρμόδιοι λειτουργοί του Δήμου Πέγειας θα βρίσκονται στη διάθεση των ατόμων τρίτης ηλικίας και των ευπαθών ομάδων, που χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια και ειδικά με τις αγορές των απαραίτητων ειδών πρώτης ανάγκης και τις προμήθειες αναγκαίων φαρμάκων.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τα άτομα αυτά μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 26621113, 26621244 από τις 08:30 το πρωί μέχρι τις 02:30 κατά τις εργάσιμες μέρες. 

Επίσης ο Δήμος Πέγειας αναφέρει πως μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Κύπρο και την ευρύτερη προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς του Κράτους για περιορισμό της εμφάνισης της ασθένειας, παρακαλεί τους δημότες του που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα στο εξωτερικό και παρουσιάζουν ή δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, να αποφύγουν την προσέλευση τους εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δήμου, σύμφωνα και με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Επισημαίνει πως όλοι οι επιβάτες που έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό θα πρέπει να αυτοπαρακολουθούνται χωρίς περιορισμούς στη μετακίνηση και στην περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων να παραμένουν στο σπίτι και να επικοινωνούν με το Κέντρο Κλήσεων 1420 αναφέροντας το πρόσφατο ταξιδιωτικό ιστορικό τους.

Καλεί για οποιαδήποτε βοήθεια να επικοινωνήσουν  με τα Γραφεία του Δήμου στο τηλ: 26621113.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Δ. Πέγειας απευθύνει επίσης έκκληση προς όλους τους δημότες, όπως τηρούν τις οδηγίες προσωπικής υγιεινής και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας. Όσοι παρουσιάζουν συμπτωματολογία που παραπέμπει σε λοίμωξη του αναπνευστικού καλούνται όπως επικοινωνούν άμεσα με το Κέντρο Κλήσεων 1420.

Σημειώνεται ότι συνεχής ενημέρωση και επίσημη πληροφόρηση με οδηγίες για τον νέο κορωνοϊό αναρτώνται από το Υπουργείο Υγείας στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διεύθυνση www.pio.gov.cy/coronavirus , καταλήγει ο Δ. Πέγειας. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top