ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε πτήσεις για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε πτήσεις  για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες

Mικρότερη είναι η επιβατική κίνηση σήμερα στον Διεθνές Αερολιμένα Πάφου. Πέντε πτήσεις αναχωρούν την Παρασκευή (20/3) για το Ηνωμένο Βασίλειο από το αεροδρόμιο Πάφου με τους εναπομείναντες τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το αεροδρόμιο Πάφου, αναμένεται την Παρασκευή να αφιχθούν κατά την μεσημβρινές ώρες πέντε πτήσεις που θα είναι άδειες καθώς και πέντε πτήσεις θα αναχωρήσουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι πέντε πτήσεις που θα αναχωρήσουν εντός της ημέρας από το αεροδρόμιο Πάφου έχουν όλες προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα δύο πτήσεις θα αναχωρήσουν για Μάντσεστερ, μια πτήση για Στάνσετ, μία πτήση για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ και τέλος μια πτήση για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ.

Σε όλες τις πτήσεις των αναχωρήσουν θα επιβιβαστούν επιβάτες – τουρίστες που αναχωρούν από την Κύπρο , μετά τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση .

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE