ΚΥΠΡΟΣ: Έφυγαν 548 επιβάτες για το Ηνωμένο Βασίλειο με τέσσερις πτήσεις από Πάφο

ΚΥΠΡΟΣ: Έφυγαν 548 επιβάτες για το Ηνωμένο Βασίλειο με τέσσερις πτήσεις από Πάφο

Πεντακόσιοι σαράντα οκτώ επιβάτες αναχώρησαν μέχρι στιγμής με τέσσερις πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακόμη μια πτήση με προορισμό το Μάντσεστερ θα αναχωρήσει στις 22:00 (20/03).

Οι τέσσερις πτήσεις που αναχώρησαν και η τελευταία που θα αναχωρήσει εντός της ημέρας από το αεροδρόμιο Πάφου, έχουν όλες προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα μία πτήση αναχώρησε για Μάντσεστερ, μια πτήση για το Στάνσετ, μία πτήση για το αεροδρόμιο Γκάτγουικ μια πτήση για το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ, ενώ στις 22:00 θα αναχωρήσει και δεύτερη πτήση για το Μάντσεστερ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν προγραμματισμένες 12 αναχωρήσεις για το πρωί του Σαββάτου (21/03) από το αεροδρόμιο Πάφου για Βερολίνο, Λονδίνο και σε όλα τα αεροδρόμια του Λονδίνου, για το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.