ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς πρώτος νεκρός από την ασθένεια στην Κύπρο- «Έσβησε» 70χρονος

ΚΥΠΡΟΣ -ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς πρώτος νεκρός από την ασθένεια στην Κύπρο- «Έσβησε» 70χρονος

 Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή. Πρόκειται για 70χρονο Βρετανό.

Ο ασθενής είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και κατέληξε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Είχε χρόνια καρδιακή ανεπάρκια γεγονός που επιβάρυνε την κλινική του κατάσταση.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν που έχει εκδόθεί αναφέρεται «Απεβίωσε σήμερα (Σάββατο 21/3) ασθενής που νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με χαμηλό προσδόκιμο επιβίωσης, αφού παρουσίαζε μη αντιρροπούμενη κίρρωση ήπατος αλκοολικής αιτιολογίας, οξεία ηπατική ανεπάρκεια, οξεία νεφρική ανεπάρκεια σε έδαφος χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας και χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια. Κατά τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ο ασθενής, στο πλαίσιο ιχνηλάτησης των επαφών επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19, που νοσηλευόταν στην ίδια κλινική, βρέθηκε θετικός, γεγονός που επιβάρυνε την κλινική του κατάσταση. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κατέληξε απόψε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.