ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε κατ' οίκον περιορισμό οι γιατροί που κάνουν την καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Σε κατ' οίκον περιορισμό οι γιατροί που κάνουν την καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα

Σε κατ` οίκον περιορισμό έχουν τεθεί οι γιατροί που κάνουν την καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού "λόγω επαφής τους που μολύνθηκε από τον ιό".

Σε ενημέρωση των λειτουργών των ΜΜΕ, από το Υπουργείο Υγείας, αναφέρεται ότι «οι γιατροί που κάνουν την καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού πήραν οδηγίες να τεθούν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι την διεκπεραίωση της εργαστηριακής τους εξέτασης λόγω επαφής τους που μολύνθηκε από τον ιό, και με γνώμονα τη διαφύλαξη της δική σας υγείας, η σημερινή ενημέρωση θα γίνει γραπτώς με δελτίο Τύπου».

Προστίθεται ότι θα υπάρξει ενημέρωση την Δευτέρα (22/3) για τις διευθετήσεις που θα ισχύουν για τον τρόπο ενημέρωσης των αποτελεσμάτων στο εξής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παζάρι για γερά νεύρα στη Βουλή: Η «μάχη» των Επιτροπών, το «μήλον της έριδος» και το μπλόκο στο ΕΛΑΜ

Παραμένουν οι διαφωνίες των κομμάτων για τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών όπως ξεδιπλώθηκαν και στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής που συνήλθε αμέσως μετά την Ολομέλεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE