Ελένη Θεοχάρους: Θα ήθελε να είναι στα ‘χαρακώματα’ η γιατρός

Ελένη Θεοχάρους: Θα ήθελε να είναι στα ‘χαρακώματα’ η γιατρός

Με ένα tweet δείχνει τον έντονο προβληματισμό της, αλλά και την διάθεσή της για δράση η καταξιωμένη γιατρός και πολιτικός Ελένη Θεοχάρους.

Όπως θα δέιτε και στην φωτογραφία, η κ. Θεοχάρους, της οποίας είναι γνωστή η μεγάλη ιατρική προσφορά σε όλο τον κόσμο, θα ήθελε να σταθεί εκ νέου στα ‘χαρακώματα’ της προσφοράς. 

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός έχει συμμετέχει σε πάμπολλες διεθνείς αποστολές σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. 

Ομολογουμένως, η εμπειρία της κ. Θεοχάρους σε τέτοιες υγειονομικές κρίσεις θα ήταν πολύτιμη για όλους μας.

Έστω και σε συμβουλευτικό ρόλο...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE