Ελένη Θεοχάρους: Θα ήθελε να είναι στα ‘χαρακώματα’ η γιατρός

Ελένη Θεοχάρους: Θα ήθελε να είναι στα ‘χαρακώματα’ η γιατρός

Με ένα tweet δείχνει τον έντονο προβληματισμό της, αλλά και την διάθεσή της για δράση η καταξιωμένη γιατρός και πολιτικός Ελένη Θεοχάρους.

Όπως θα δέιτε και στην φωτογραφία, η κ. Θεοχάρους, της οποίας είναι γνωστή η μεγάλη ιατρική προσφορά σε όλο τον κόσμο, θα ήθελε να σταθεί εκ νέου στα ‘χαρακώματα’ της προσφοράς. 

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός έχει συμμετέχει σε πάμπολλες διεθνείς αποστολές σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. 

Ομολογουμένως, η εμπειρία της κ. Θεοχάρους σε τέτοιες υγειονομικές κρίσεις θα ήταν πολύτιμη για όλους μας.

Έστω και σε συμβουλευτικό ρόλο...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.