ΚΥΠΡΟΣ: Έστησε υπαίθρια καντίνα με τραπεζάκια και πωλούσε παγωτό -Επιλήφθηκε η Αστυνομία

ΚΥΠΡΟΣ: Έστησε υπαίθρια καντίνα με τραπεζάκια και πωλούσε παγωτό -Επιλήφθηκε η Αστυνομία

Παρακοή διατάγματος από Ελληνοκύπριο στην Πάφο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (23/03).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντός του Σαββατοκύριακου (21-22/03) το εν λόγω πρόσωπο έστησε υπαίθρια καντίνα και πωλούσε παγωτό.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε υπαίθριο χώρο στην Πάφο όπου είχε συναθροιστεί κόσμος.

Μέλη της Αστυνομίας κατήγγειλαν το εν λόγω πρόσωπο, στη βάση διατάγματος του υπουργού Υγείας στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Φ.Μ.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE