ΚΥΠΡΟΣ: Πάνε δικαστήριο όσοι παράκουσαν το διάταγμα – 8 υποθέσεις σε μια επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ: Πάνε δικαστήριο όσοι παράκουσαν το διάταγμα – 8 υποθέσεις σε μια επαρχία

Σχηματίζεται ποινικός φάκελος για όσους παράκουσαν το διάταγμα του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες που έγιναν στην επαρχία Πάφου κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Βάσει επίσημης ενημέρωσης από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο πλαίσιο ελέγχων της Αστυνομίας στην επαρχία έγιναν συνολικά 504 έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και καντίνες μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (23/03).

Σε οκτώ περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιωάννου, γι΄ αυτές τις ποινικές υποθέσεις θα σχηματιστεί φάκελος. Κατά συνέπεια, οι ιδιοκτήτες θα κλητευθούν αργότερα για να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου.

Απ΄ αυτές τις 8 υποθέσεις, οι 5 αφορούν το παζαράκι της Τίμης, οι δυο υποστατικά στη Γεροσκήπου και η 1 καντίνα πώλησης παγωτού στην Πέγεια.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.