ΚΥΠΡΟΣ: Πάνε δικαστήριο όσοι παράκουσαν το διάταγμα – 8 υποθέσεις σε μια επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ: Πάνε δικαστήριο όσοι παράκουσαν το διάταγμα – 8 υποθέσεις σε μια επαρχία

Σχηματίζεται ποινικός φάκελος για όσους παράκουσαν το διάταγμα του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, στο πλαίσιο του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες που έγιναν στην επαρχία Πάφου κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Βάσει επίσημης ενημέρωσης από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο πλαίσιο ελέγχων της Αστυνομίας στην επαρχία έγιναν συνολικά 504 έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και καντίνες μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (23/03).

Σε οκτώ περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιωάννου, γι΄ αυτές τις ποινικές υποθέσεις θα σχηματιστεί φάκελος. Κατά συνέπεια, οι ιδιοκτήτες θα κλητευθούν αργότερα για να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου.

Απ΄ αυτές τις 8 υποθέσεις, οι 5 αφορούν το παζαράκι της Τίμης, οι δυο υποστατικά στη Γεροσκήπου και η 1 καντίνα πώλησης παγωτού στην Πέγεια.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE