ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ: ‘Να διαλύονται ακόμη και συγκεντρώσεις 5 ατόμων’

Έκκληση έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου για πιο αυστηρά μέτρα.

Σε τηλεφωνική παρέμβαση προέβη ο Δήμαρχος Πάφου στο Τρίτο Πρόγραμμα του Ρικ, της πόλης η οποία πλήττεται περισσότερο από την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα εργοτάξια, καθώς και στις μεγάλες υπεραγορές και στους φούρνους.

Μάλιστα, έχει προβεί και ο ίδιος σε συστάσεις στους ιδιοκτήτες όλων των μεγάλων υπεραγορών και των φούρνων της πόλης του. Εντούτοις, θεωρεί ότι αυτό πρέπει να γίνει από το κράτος και την Αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, πρέπει να δοθούν ‘ξεκάθαρες και αυστηρές οδηγίες στην Αστυνομία. Πρέπει να βγουν διατάγματα και όχι συστάσεις’. Θεωρεί ακόμη το όριο των 75 ατόμων πολύ υψηλό και πρόσθεσε ότι ‘πρέπει να παραχωρηθεί η εξουσία στην Αστυνομία να διαλύει ακόμη και μία συγκέντρωση 5 ατόμων’.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE