ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Αναχώρησαν 49 επιβάτες από Πάφο με πτήση για Γκάτγουικ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Αναχώρησαν 49 επιβάτες από Πάφο με πτήση για Γκάτγουικ

Σαράντα εννέα επιβάτες αναχώρησαν την Κυριακή (23/3) από τον αερολιμένα Πάφου με μια πτήση για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, από το αεροδρόμιο Πάφου αναχώρησαν την Κυριακή, στις 15:40, με ναυλωμένη πτήση, που αφίχθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο, με προορισμό το αεροδρόμιο του Λονδίνου Γκάτγουικ, 49 επιβάτες.

Σήμερα καμία πτήση δεν θα αφιχθεί ούτε θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Μεταφορών για απαγόρευση πτήσεων στα αεροδρόμια της Κύπρου για 14 μέρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE