Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Αυτό προκύπτει από τις καταγγελίες που έγιναν στην επαρχία Πάφου κατά τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Βάσει επίσημης ενημέρωσης από τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στο πλαίσιο ελέγχων της Αστυνομίας στην επαρχία έγιναν συνολικά 504 έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και καντίνες μέχρι και το πρωί της Δευτέρας (23/03).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έστησε υπαίθρια καντίνα με τραπεζάκια και πωλούσε παγωτό -Επιλήφθηκε η Αστυνομία
Σε οκτώ περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας και σύμφωνα πάντα με τον κ. Ιωάννου, γι΄ αυτές τις ποινικές υποθέσεις θα σχηματιστεί φάκελος. Κατά συνέπεια, οι ιδιοκτήτες θα κλητευθούν αργότερα για να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου.
Απ΄ αυτές τις 8 υποθέσεις, οι 5 αφορούν το παζαράκι της Τίμης, οι δυο υποστατικά στη Γεροσκήπου και η 1 καντίνα πώλησης παγωτού στην Πέγεια.
Φάνης Μακρίδης
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις