ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Λευκωσίας μεταφέρεται ασθενής από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Λευκωσίας μεταφέρεται ασθενής από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρεται ασθενής, κρούσμα κορωνοϊου, από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ο ασθενής νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας.
 
Εξάλλου αναγκαία κρίθηκε η μεταφορά άλλου ασθενούς με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παραλιμνίου.
 
Την ίδια ώρα μία γυναίκα διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE