Εξετάσεις κορωνοϊού για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μέλη προσωπικού Προεδρικού

Εξετάσεις κορωνοϊού για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μέλη προσωπικού Προεδρικού

Σε προληπτικές εξετάσεις για τον κορωνοϊό υποβάλλονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και μέλη του προσωπικού του Προεδρικού που έρχονται σε επαφή μαζί του.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σήμερα το πρωί έγινε δειγματοληψία από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα μέλη του προσωπικού του Προεδρικού που έρχονται σε επαφή με αυτόν.

Σύμφωνα με τον κ. Κουσιο, οι αναλύσεις θα γίνουν από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

"Δεν κάποιο υπάρχει ύποπτο κρούσμα, όμως λήφθηκε απόφαση από την Προεδρία να γίνουν προληπτικά οι εξετάσεις για σκοπούς προστασίας του Προέδρου και των άλλων μελών της Προεδρίας. Επίσης τηρούμε τις αναγκαίες αποστάσεις και γίνεται μέτρηση της θερμοκρασίας του κάθε ατόμου", ανέφερε ο κ. Κούσιος, ο οποίος περιλαμβάνεται μεταξύ των ατόμων από τα οποία λήφθηκαν δείγματα για εξέταση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Εκπρόσωπος είπε πως εξετάσεις κορωνοϊού θα γίνουν και για τους Υπουργούς.

Σημειώνεται πως το Υπουργικό θα συνέλθει την Πέμπτη (26/03), μεταξύ άλλων, για να εγκρίνει νομοσχέδια που αφορούν θέματα που σχετίζονται με την επιδημία του κορωνοϊού, ώστε αυτά να τεθούν την Παρασκευή για ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Αγγίζει θέματα που «καίνε» την Πάφο ο ΠτΔ – Φέρνει εξαγγελίες για σχολεία και τον ανύπαρκτο δρόμο του αεροδρομίου

Στις 5:00 το απόγευμα η Πάφος υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια πανεπαρχιακή σύσκεψη σταθμό στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αττικόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE