Γ. Εισαγγελέας: Σε ευθετότερο χρόνο η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου

Γ. Εισαγγελέας: Σε ευθετότερο χρόνο η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου

Η συζήτηση για τη συνταγματικότητα των μέτρων ζωής ή θανάτου που προκρίνει η Κυβέρνηση να γίνει σε ευθετότερο χρόνο «που θα έχουμε την πολυτέλεια να κρίνουμε εκ του ασφαλούς», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει δημόσιες δηλώσεις για τη συνταγματικότητα των ληφθέντων μέτρων.

«Παρ` όλον ότι ο καθένας μας δικαιούται ασφαλώς να έχει άποψη και να την εκφράζει, πιστεύω ότι οι μη νομικοί θα πρέπει να αφήσουν τα νομικά στους νομικούς, οι δε νομικοί να αφήσουν επί του παρόντος τις συζητήσεις επί θεμάτων συνταγματικότητας για μέτρα ζωής ή θανάτου που προκρίνει η κυβέρνηση έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης, για ευθετότερο χρόνο που θα έχουμε την πολυτέλεια να κρίνουμε εκ του ασφαλούς», ανέφερε συγκεκριμένα ο Γενικός Εισαγγελέας.

Από ΚΥΠΕ 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Διαλύονται οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν μετά τα ισραηλινά πλήγματα  - Σειρήνες ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ

Live: Διαλύονται οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν μετά τα ισραηλινά πλήγματα - Σειρήνες ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τις εξελίξεις. Ξεκίνησαν τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση που εξαπέλυσε το Ισραήλ - Κίνδυνος να ξεσπάσει περιφερειακός πόλεμος. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: