Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Μ.Κυριάκου: Ο προσωπικός γιατρός θα κρίνει αν ο ασθενής θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται από τη Δευτέρα (23/3) τα Ιατρεία Γρίπης στην Κύπρο. Ωστόσο έγιναν συγκεκριμένες διευκρινίσεις απο την Λειτουργό Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου.

Όπως διευκρινίζει η κ. Κυριάκου «αν ο Προσωπικός Ιατρός κρίνει ότι συγκεκριμένος ασθενής πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο, γιατί υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να έχει κορωνοϊό ή Γρίπη Α, θα επικοινωνεί με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης σε συγκεκριμένα τηλέφωνα, που έχουν κοινοποιηθεί στους Γιατρούς -και όχι στο 1420- ώστε να γίνονται οι περαιτέρω ενέργειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE