ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποινές και ενώπιον του δικαστηρίου για όσους παραβιάζουν το διάταγμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποινές και ενώπιον του δικαστηρίου για όσους παραβιάζουν το διάταγμα

Συνεχόμενοι είναι οι έλεγχοι απο την Αστυνομία απο τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (24/3). 

Ηδη έγιναν κάποιες καταγγελίες παράβασης του διατάγματος περί Λοιμοκαθάρσεως.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου , οι παραβάτες θα κατηγορούνται γραπτώς και θα οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου. Σημείωσε πως οι παραβάτες του διατάγματος κινδυνέουν με ποινή φυλάκισης 6 μηνών ή πρόστιμο γύρω στα οκτακόσια ευρώ ή και με τις δύο ποινές όπως προβλέπει ο νόμος.

Ήταν ξεκάθαρο άλλωστε και απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη πως "
Εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα νέα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE