ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Δρ Λοΐζου είπε πως νοσηλεύεται προληπτικά το βρέφος, ενώ μίλησε για τον 58χρονο - «Κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο Δρ Λοΐζου είπε πως νοσηλεύεται προληπτικά το βρέφος, ενώ μίλησε για τον 58χρονο - «Κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει» - VIDEO

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Δρ Μάριος Λοΐζου, επιστημονικός διευθυντής της διεύθυνσης Λευκωσίας ΟΚΥπΥ, στην καθιερωμένη ενημέρωση για την κατάσταση του κορωνοϊού στην Κύπρο.

Όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του 58χρονου πιλότου που δεν είχε ιστορικό υγείας κι όμως απεβίωσε, ανέφερε ξεκάθαρα ότι «κανείς δεν μπορεί να εφησυχάσει», και πως η πανδημία «αφορά όλους».

Κι αυτό το έπραξε σε μια προσπάθειά του να στείλει σαφές μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι ο κορωνοϊός δεν μπορεί να τους αγγίξει.

Έκανε ενημέρωση και για το τριών μηνών βρέφος που νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο προληπτικά.

«Για προληπτικούς λόγους και είναι σε καλή γενική κατάσταση» εξήγησε.

Δείτε το VIDEO με την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Κύπρο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE