ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποψήφιος ο Μποναβεντούρα

Υποψήφιος ο Μποναβεντούρα

Κοντά στην αποχώρησή του από τη Μίλαν, για να ενταχθεί στο ρόστερ της Λάτσιο φέρεται να είναι ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ιταλικής ιστοσελίδας.

Έτοιμος να μετακομίσει από το Μιλάνο και τη Μίλαν στην Ρώμη, για λογαριασμό της Λάτσιο φέρεται να είναι ο Τζιάκομο Μποναβεντούρα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «Calcio Mercato».

Το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου με τους «ροσονέρι» λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και το προσεχές καλοκαίρι θα μπορεί να αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο» ως ελεύθερος για όποιον προορισμό θέλει.

Οι «λατσιάλι» φροντίζουν να κρατούν τα μάτια τους… ανοιχτά αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μποναβεντούρα, όπως λέει το ίδιο ρεπορτάζ, καθώς ο 30χρονος άσος μπορεί να προσφέρει βάθος και εμπειρία στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top