Κορωνοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε

Κορωνοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε

Ο κορωνοϊός άπλωσε για τα καλά τα πλοκάμια του στο τουρκικό ποδόσφαιρο με την Φενέρμπαχτσε να ανακοινώνει πως ποδοσφαιριστής της βρέθηκε θετικός στον ιό.

Μετά την δήλωση του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς πως έξι μέλη του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό, ήρθε να προστεθεί ακόμα μια περίπτωση αθλητή της Φενέρμπαχτσε.

Τούτη τη φορά πρόκειται για ποδοσφαιριστή των «καναρινιών», ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, δίχως να γίνει γνωστό το όνομα του.

Την είδηση δημοσιοποίησε η τουρκική ομάδα σημειώνοντας πως συμπτώματα κορωνοϊού έχει εμφανίσει και μέλος του ιατρικού επιτελείου της Φενέρ.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE