Τα top-clubs της Bundesliga μάζεψαν 20 εκατ. ευρώ για να βοηθήσουν τους μικρότερους!

Τα top-clubs της Bundesliga μάζεψαν 20 εκατ. ευρώ για να βοηθήσουν τους μικρότερους!

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Bild, Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι 4 από τις 5 πρώτες ομάδες στη βαθμολογία της Bundesliga και από τις πιο ισχυρές οικονομικά, προχώρησαν σε μια κίνηση αλληλεγγύης.

Έβαλαν όλες μαζί 20 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν σε club της μεγάλης αλλά και της 2ης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, με την λίγκα να αποφασίσει ποια θα είναι αυτά.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE