Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Διάφορες φήμες και απόψεις κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνεται χρέωση του μηνύματος στο 8998, ώστε να αποτραπεί η μαζική και χωρίς σοβαρό λόγο χρήση του αλλά και για να μαζευτεί ένα ποσό που θα αξιοποιηθεί για στήριξη της οικονομίας στη συνέχεια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/3 στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης υπέβαλε σχετική ερώτηση στον συντονιστή του Υπ. Εσωτερικών Λοΐζο Μιχαήλ λαμβάνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

'Σκοπός τους κράτους δεν είναι η χρέωση του μηνύματος, αλλά η εξυπηρέτηση των πολιτών' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μιχαήλ.

Δείτε το στο βίντεο τι ειπώθηκε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE