Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Η επίσημη απάντηση για τις φήμες περί χρέωσης του μηνύματος στο 8998 προς 1 ευρώ- VIDEO

Διάφορες φήμες και απόψεις κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνεται χρέωση του μηνύματος στο 8998, ώστε να αποτραπεί η μαζική και χωρίς σοβαρό λόγο χρήση του αλλά και για να μαζευτεί ένα ποσό που θα αξιοποιηθεί για στήριξη της οικονομίας στη συνέχεια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/3 στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ο δημοσιογράφος Αντρέας Κημήτρης υπέβαλε σχετική ερώτηση στον συντονιστή του Υπ. Εσωτερικών Λοΐζο Μιχαήλ λαμβάνοντας ξεκάθαρη απάντηση.

'Σκοπός τους κράτους δεν είναι η χρέωση του μηνύματος, αλλά η εξυπηρέτηση των πολιτών' ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Μιχαήλ.

Δείτε το στο βίντεο τι ειπώθηκε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE