Κυπριακό: Πρώτη εβδομάδα Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις διαπραγματευτών – Αναμένεται στην Κύπρο η Ολγκίν
Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα Πέμπτη 26/3 νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/3 έγιναν νέες εισαγωγές.
Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.
Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.
Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις