ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

Δύο ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό και θεραπεύτηκαν, πήραν εξιτήριο την Πέμπτη 26/3 από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα Πέμπτη 26/3 νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/3 έγιναν νέες εισαγωγές.
 
Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.
 
Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.
 
Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE