ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

ΚΥΠΡΟΣ–ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ευχάριστα νέα από το ΓΝ Αμμοχώστου- Δόθηκαν δύο εξιτήρια σε γυναίκες- Ετοιμάζονται κι άλλα

Δύο ασθενείς που νόσησαν με κορωνοϊό και θεραπεύτηκαν, πήραν εξιτήριο την Πέμπτη 26/3 από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα Πέμπτη 26/3 νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/3 έγιναν νέες εισαγωγές.
 
Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.
 
Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.
 
Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.