Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»
Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι συνολικά σήμερα Πέμπτη 26/3 νοσηλεύονταν 21 ασθενείς, αφού το βράδυ της Τετάρτης 25/3 έγιναν νέες εισαγωγές.
Λίγο μετά τις 12.30, δύο γυναίκες, μία από τη Λεμεσό και μία από την Πάφο, που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Αναφοράς, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για το σπίτι τους με ασθενοφόρα.
Επίσης, αργά το απόγευμα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο άλλοι δύο ασθενείς, των οποίων η δεύτερη εξέταση που έγινε για κορωνοϊό, βγήκε αρνητική.
Την ίδια ώρα δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας με τη γενική κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται καλή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις