ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταξύ αυτών που… ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ είναι και ο Χέφελ για δεκάρι για τη νέα σεζόν

Μεταξύ αυτών που… ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ είναι και ο Χέφελ για δεκάρι για τη νέα σεζόν

Συνέχεια σε παίκτες που θεωρεί ότι το ερχόμενο καλοκαίρι που μένουν ελεύθεροι… ταιριάζουν για τον Παναθηναϊκό κάνει η ιστοσελίδα στην Ελλάδα www.newspao.gr 

Αυτή τη φορά ασχολείται με δεκάρια και σε μία από τις περιπτώσεις που αναφέρεται είναι στον παίκτη της ΑΕΚ, Έκτορ Χέφελ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το αν ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει δεκάρι ή όχι, αφού ο Γιώργος Δώνης (ή ο επόμενος προπονητής της ομάδας) θα είναι αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει το πως θα χρησιμοποιούνται οι Αγιούμπ και Μπουζούκης σε περίπτωση που δεν παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Ζαχίντ.

To newspao.gr “βγαίνει στην αγορά” και σας παρουσιάζει τρεις περιπτώσεις ελεύθερων παικτών για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Νέεσκενς Κεμπάνο: Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Φούλαμ ετοιμάζεται να αποχωρήσει μετά από τέσσερα χρόνια από την ομάδα του Λονδίνου προκειμένου να βρει την ομάδα που θα αναστήσει την καριέρα του. Στο παρελθόν έχε αγωνιστεί σε Καέν, Παρί Σεν Ζερμέν, Σαρλεουά και Γκενκ, ενώ είναι 21 φορές διεθνής με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Τζον Τοράλ: Ταλαντούχος, αλλά με συχνά προβλήματα τραυματισμού. Ο Ισπανός πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Μπέρμιγχαμ, Γρανάδα και Ρέιντζερς αγωνίζεται εδώ και τρία χρόνια στην Χαλ και γενικότερα αντιμετωπίζει διάφορα μυικά προβλήματα. Αν είναι υγιής, η ποιότητά του είναι δεδομένη. Φέτος έχει 1 γκολ και 3 ασίστ σε 10 συμμετοχές.

Έκτορ Εβέλ: Ο τρίτος της λίστας μας, και επίσης Ισπανός, είναι ο Έκτορ Εβέλ. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας ήταν επιλογή του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον έφερε από την Άντο Ντε Χάαγκ. Η πορεία του σημειώνει ανοδική πορεία και φέτος έχει 6 ασίστ και 3 γκολ σε 23 ματς σε όλες τις διοργανώσεις».

Διαβάστε επίσης: 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Απόλλωνα – ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ σε αυτή την άλλη ομάδα

Θα ΨΑΞΕΙ για απόκτηση τερματοφύλακα και ΓΡΑΦΟΥΝ για τον πορτιέρο της Ομόνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Στεφάνου στο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ: Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας μονόδρομος - «Εμείς μιλούμε με προτάσεις και αγώνες» - Βίντεο

Το ΑΚΕΛ της εξωστρέφειας είναι μονόδρομος, είναι ένα ποτάμι που δεν έχει γυρισμό, είπε, σε χαιρετισμό του στο 36ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πύλη Αμμοχώστου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top