Ανασχηματισμός: Οι εισηγήσεις, τα σενάρια και οι πολιτικές ισορροπίες – Ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά στις αποφάσεις
Η πολιτική σκηνή βρίσκεται σε αναβρασμό καθώς το ερώτημα του επικείμενου ανασχηματισμού κυριαρχεί στη δημόσια συζήτηση.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή μέσω Twitter ο σύζυγος της αδερφής του, ο αρχιτέκτονας Παναγιώτης Παχωμίου.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ντανιέλα και δύο παιδιά, τη Χριστιάννα και τον μικρό Αντώνη. Επίσης την αδερφή του Νίκη, που βρίσκεται στην Κύπρο και τον πατέρα του Ονούφριο Φιλίππου που ζει στο Λονδίνο.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νεκρός ο 51χρονος Κύπριος Παναγιώτης Φιλίππου που προσβλήθηκε από τον ιο- Ζούσε στο Λονδίνο
Εισήχθη σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας την Τετάρτη 25/3, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Την Πέμπτη οι θεράποντες ιατροί ενημέρωσαν τους οικείους του ότι η κατάστασή του ήταν επιβαρυμένη και ότι δεν μπορούσαν να τον στηρίξουν μηχανικά.
Απεβίωσε το απόγευμα της Πέμπτης 26/3.
Η κηδεία του θα τελεστεί στο Λονδίνο υπό τους αυστηρούς περιορισμούς που είναι σε ισχύ λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




