ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έχουν βρεθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και στην Τράπεζα Κύπρου

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έχουν βρεθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και στην Τράπεζα Κύπρου

Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανθρώπων με κορωνοϊό έχουν βρεθεί και στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα της επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα διαχείρισης και προγραμματίστηκε άμεση απολύμανση των χώρων.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση που έχει σταλεί στο προσωπικό της Τράπεζας:

«Έχουμε τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονωϊού στην Τράπεζα μας, σε κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων της Επαρχίας Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα διαχείρισης. Τα ενδεικνυόμενα μέτρα περιλαμβάνουν την διακοπή εργασιών του ίδιου του καταστήματος, όπως επίσης και άλλων επηρεαζόμενων καταστημάτων και άμεση απολύμανση των χώρων.

Έχει ήδη ξεκινήσει, υπό την ευθύνη της Πολιτείας, η διαδικασίας ιχνηλάτησης για εντοπισμό ατόμων που πιθανόν να είναι εκτεθειμένοι και για τους οποίους θα συσταθεί αυτοαπομόνωση και άμεση λήψη δείγματος για εξέταση. Συνεπώς, συνάδελφοι αλλά και πελάτες που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό, θα λάβουν προσωπικά ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές και η Τράπεζα θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους.

Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης όπως σας έχουν ανακοινωθεί θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Καμία έκπτωση δεν μπορεί και δεν θα γίνει στα θέματα υγείας των συναδέλφων και των πελατών μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE