ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 19 τα ύποπτα κρούσματα - Πότε ξεκινάει η λειτουργεία του Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Στα 19 τα ύποπτα κρούσματα - Πότε ξεκινάει η λειτουργεία του Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας

Στα 19 έφτασαν τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ πέντε είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Επαρχιών Λεμεσού - Πάφου, Χρίστος Νικολάου, μέχρι το μεσημέρι νοσηλεύονταν στον 5ο όροφο πέντε επιβεβαιωμένα περιστατικά εκ των οποίων τα τέσσερα διασωληνωμένα.

Τα ύποπτα περιστατικά, που αναμένουν το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων, έφτασαν τα 19, συμπλήρωσε.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει ακόμη τεθεί σε λειτουργία ο Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας στη ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Η λειτουργία της , που θα συνδράμει στην αποσυμφόρηση του 5ου όροφου, αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, κατέληξε ο κ.Νικολάου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.