Να μην μειώσουν την παραγωγή τους ζητά από τους αγρότες ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου

Να μην μειώσουν την παραγωγή τους ζητά από τους αγρότες ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Παναγροτικού Συνδέσμου Κύπρου καλεί τους αγρότες όπως συνεχίσουν τις γεωργικές τους δραστηριότητες και σε καμία περίπτωση να μην μειώσουν την παραγωγή τους, για να μην βρεθούμε στην δύσκολη θέση να μην έχουμε τα αναγκαία αγαθά για τη σίτιση του πληθυσμού.

Σε ανακοίνωσή του ο Παναγροτικός Σύνδεσμος Κύπρου εκφράζει στήριξη στο αγροτικό κίνημα το οποίο και διαβεβαιώνει «ότι αν κριθεί αναγκαίο θα γίνουν τα απαραίτητα διαβήματα ώστε να παρθούν επιπλέον μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση, για να μην μείνει εκτεθειμένος ο Κύπριος αγρότης».

Προσθέτει ότι «η Κυβέρνηση έχει ήδη δείξει έμπρακτα την στήριξη της προς το αγροτικό κίνημα γι’ αυτό σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας να συμβάλει με το δικό του τρόπο για να κρατήσουμε ζωντανές τις δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE