ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άρχισε η διενέργεια διαγνωστικών τεστ για κορωνοϊό στον Δήμο Γεροσκήπου

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Άρχισε η διενέργεια διαγνωστικών τεστ για κορωνοϊό στον Δήμο Γεροσκήπου

Ο Δήμος Γεροσκήπου άρχισε τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοιό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, σε μια προσπάθεια ανίχνευσης του προβλήματος του κορωνοϊού εντός των δημοτικών ορίων Γεροσκήπου, ο Δήμος άρχισε από την Πέμπτη (2/4), σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένη ιδιωτική εταιρεία, τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 100 περίπου διαγνωστικά τεστ, τα οποία θα καλύψουν εργαζόμενους σε δημόσιους χώρους και υποστατικά που είναι σε λειτουργία.

Ο Δήμος Γεροσκήπου είναι σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας για να γίνουν επιπλέον διαγνωστικοί έλεγχοι με επιχορήγηση του κράτους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη διαχείριση κρίσεων στη διαμόρφωση πολιτικής- Τι αφήνει πίσω της η Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Από τη διαχείριση κρίσεων στη διαμόρφωση πολιτικής- Τι αφήνει πίσω της η Κυπριακή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η 30ή Ιουνίου σηματοδότησε το τέλος ενός εξαμήνου που αποτέλεσε ίσως τη σημαντικότερη ευρωπαϊκή δοκιμασία της Κυπριακής Δημοκρατίας, μετά την πρώτη της Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το 2012.

BEST OF TOTHEMAONLINE