ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοιού στην Εθνική Φρουρά

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο θετικό κρούσμα κορωνοιού στην Εθνική Φρουρά

Θετικός στον κορωνοιό διαγνώστηκε αξιωματικός στρατοπέδου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Τάγμα Πεζικού το οποίο συνυπάρχει με άλλα δυο Τάγματα στον ίδιο χώρο.

Με το άκουσμα της σχετικής είδησης σήμανε συναγερμός και τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα.

Συνεπώς το στρατόπεδο έχει τεθεί σε καραντίνα και γίνονται απολυμάνσεις.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnlıne ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΕΦ κ. Πιερή Χρήστος, ’τα μέτρα και όλες οι προφυλάξεις σίγουρα λαμβάνονται’. Πρόσθεσε δε ότι γι’ αυτό τον λόγο αυξήθηκε η διάρκεια των εξόδων των στρατιωτών και στρατιωτικών. Για να αποφευχθεί το μεγάλο ’πηγαινε-έλα‘ στις μονάδες.

Όλοι όσοι είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα τίθενται σε περιοσμό. Παράλληλα, το ίδιο συμβαίνει και με τις στενές τους επαφές για 14 ημέρες. Σε περίπτωση που υπάρξουν συμπτώματα τότε θα γίνει και η δειγματοληψία. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο διαγνώσθηκαν θετικοί στον ιό άλλοι τρεις στρατιωτικοί της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE