ΔΗΜ.ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Κάνουμε όσα πιο πολλά τεστ μπορούμε - Διαψεύδουν δημότες τα περι στιγματισμού

ΔΗΜ.ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ : Κάνουμε όσα πιο πολλά τεστ μπορούμε - Διαψεύδουν δημότες τα περι στιγματισμού

Ο Δήμαρχος Αραδίππου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε ότι στόχος του Δήμου του είναι να κάνουν όσα πιο πολλά τεστ κορωνοϊου μπορούν.

Οπως είπε συγκεκριμένα ο κ.Ευάγγελος Ευαγγελίδης στον Αlpha Κύπρου και στην εκπομπή "Γραμμή Επαφής" , το κράτος τους είπε να μην κάνουν περισσότερα απο 300 ωστόσο ο ίδιος δήλωσε οτι θα κάνουν πολυ περισσότερα απο 300.

Μάλιστα είπε οτι κάποιο μέρος απο τα τεστ έχουν χορηγηθεί απο το ταμείου του Δήμου και κάποιο μέρος απο επιχειρηματίες της περιοχής.

Οπως ανέφερε προσπαθούν να προχωρήσουν μέσα στο Σαββατοκυριάκο σε όσα περισσότερα τεστ μπορουν ώστε να γνωρίζουν το ποσοστό που έχει ασθενήσει απο τον ιό.

Επίσης δημότες σε παρεμβάσεις τους στην εκπομπή , διέψευσαν ότι δεν πάνε να κάνουν το τέστ λόγω στιγματιμού και ότι όλα αυτά είναι ψέμματα. Αντιθέτως είναι θετικοί να κάνουν τεστ αλλα ο μόνος αποτρεπτικός παράγοντας είναι η τιμή του τέστ καθώς οπως ανέφεραν δεν είναι εύκολο μια οικογένεια να διαθέσει 300-400 ευρω για να εξεταστεί ολόκληρη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.