Θα λογοδοτήσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Έδωσε στοιχεία ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας

Θα λογοδοτήσει ο Γενικός Εισαγγελέας – Έδωσε στοιχεία ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας

Μετά τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα θα ακολουθήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των προσώπων στα οποία αναφέρεται, αλλά και κοντινών τους προσώπων.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι η πολύωρη κατάθεση που άρχισε γύρω στις 11 το πρωί, του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου έδωσε στοιχεία στους αστυνομικούς ανακριτές αναφορικά με τις καταγγελίες εναντίον συγκεκριμένων προσώπων, στις οποίες προέβη την περασμένη Τρίτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Μετά τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα θα ακολουθήσει το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εν λόγω προσώπων στα οποία αναφέρεται, αλλά και κοντινών τους προσώπων.

Τα όσα κατήγγειλλε ο κύριος Ερωτοκρίτου αξιολογούνται, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται ο νυν Γενικός Εισαγγελίας, Κώστας Κληρίδης και ο πρώην Γενικός Εισαγγελίας, Πέτρος Κληρίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE