Ν.ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτούργησε ο θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας

Ν.ΛΕΜΕΣΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Λειτούργησε ο θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας

Λειτούργησε το Σάββατο (4/4) το ιατρείο διαλογής (βραχεία νοσηλεία) στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ΟΚΥπΥ, έχει λειτουργήσει πλήρως ο Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας, όπου θα νοσηλεύονται τα ύποπτα περιστατικά.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος, το ιατρείο διαλογής, το οποίο λειτουργεί στον χώρο όπου βρισκόταν η Μονάδα Ψυχιατρικής Θεραπείας, θα δέχεται περιστατικά που παραπέμπονται από τα ιατρεία Δημόσιας υγείας για περαιτέρω εξετάσεις (ακτινογραφίες κ.λπ.), καθώς επίσης και παραπομπές από ΤΑΕΠ, που πριν την είσοδο τους στο Τμήμα κρίνεται ότι παρουσιάζουν συμπτώματα.

Επίσης, ύποπτα περιστατικά που είναι σε περιορισμό στο σπίτι τους και χρήζουν εξέτασης θα μεταφέρονται εκεί με ασθενοφόρο για εξέταση. Όσα ύποπτα περιστατικά χρήζουν νοσηλείας θα νοσηλεύονται στον αντίστοιχο θάλαμο βραχείας νοσηλείας ή θάλαμο ύποπτων περιστατικών, όπως διαφορετικά ονομάζεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Έπεσαν οι υπογραφές για καταρχήν συμφωνία - «Ικανοποποίηση για την στάση όλων στη δημιουργία ενός πλαισίου για σταθερότητα»

ΑΤΑ: Έπεσαν οι υπογραφές για καταρχήν συμφωνία - «Ικανοποποίηση για την στάση όλων στη δημιουργία ενός πλαισίου για σταθερότητα»

Υπογράφηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η κατ' αρχήν συμφωνία για την ΑΤΑ από τους κοινωνικούς εταίρους και τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Οικονομικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE