ΠΑΦΟΣ: Νέα δειγματοληψία τη Δευτέρα 6/4 από ιδιωτικά κλινικά χημεία στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο

ΠΑΦΟΣ: Νέα δειγματοληψία τη Δευτέρα 6/4 από ιδιωτικά κλινικά χημεία στο Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο

Αρχίζει την Δευτέρα 6/4 η δειγματοληψία για τεστ για κορωνοϊό από τα κλινικά ιδιωτικά χημεία Tumbios Labs, στο Μαρκίδειο Θέατρο στην Πάφο.


Συγκεκριμένα, ανταποκρινόμενα στην πρωτοβουλία του Δήμου Πάφου για δωρεάν διάθεση των υποδομών του για διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων (tests) από εγκεκριμένα ιδιωτικά εργαστήρια προς εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού, τα Κλινικά Χημεία Τymbios  Labs ανακοινώνουν ότι από την Δευτέρα 06/04/2020, θα λειτουργήσουν δειγματοληπτικό σταθμό για τις μοριακές εξετάσεις Covid-19 όπως και έλεγχο αντισωμάτων, στο Μαρκίδειο Θέατρο από τις 08:00 μέχρι και τις 12:00, καθημερινά, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββάτου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πάφου το εργαστήριο, έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τα αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Υγείας ιδιωτικά εργαστήρια για να διενεργεί την μοριακή εξέταση COVID-19 και σκοπός του, όπως αναφέρεται, είναι να παραδίδει  άμεσα τα αποτελέσματα για να  συμβάλει στο να  σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Η παραχώρηση του Μαρκιδείου Δημοτικού Θεάτρου έγινε από τον Δήμο Πάφου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ. 22762213.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE