Πολύ δύσκολες ώρες για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος

Πολύ δύσκολες ώρες για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Φερνάντο Σάντος.

Ο λόγος είναι η απώλεια της μητέρα του, Μαρία Φερνάντες Σάντος η οποία εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες. Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος», αναφέρει η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας στην συλλυπητήρια ανακοίνωση της.

Πριν από λίγες μέρες, ο Φερνάντο Σάντος που στο παρελθόν είχε εργαστεί με επιτυχία και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και πολλές φορές έχει εκφράσει την αγάπη του για τη χώρα μας, είχε στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες για προφύλαξη από τον κορονοϊό: «Φροντίστε τους φίλους σας, είμαστε μαζί. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά. Ο Θεός μας προστατεύει όλους» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE