ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μόνο τρία κρούσματα ανακοινώθηκαν

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μόνο τρία κρούσματα ανακοινώθηκαν

Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί στα κατεχόμενα.

Αυτά, είπε, είναι τα ίδια που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα νωρίτερα την Κυριακή (5/4) και δεν πρόκειται για νέα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 91.

Όπως είπε, τα τρία περιστατικά προέκυψαν από την ομάδα που επέστρεψε στα κατεχόμενα από τη Βρετανία και διέμεναν σε ξενοδοχείο. Ο «υπουργός» είπε ότι όλοι θα παραμείνουν υπό παρακολούθηση μέχρι την Τρίτη και οποιεσδήποτε εξελίξεις θα ανακοινώνονται.

Όπως ανέφερε, δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται ως σταθερή. Ο κ. Πιλλί πρόσθεσε ότι χθες και σήμερα, επτά ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το σύνολο των ασθενών που ιάθηκε και πήρε εξιτήριο ανέρχεται στους 36 εκ των οποίων οι 29 ήταν Γερμανοί τουρίστες.

Αλλοι 53 ασθενείς τυγχάνουν θεραπείας και η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται ως καλή. Οι τρεις είναι από τη Λευκωσία, τρεις από το Κιόνελι, 3 από την Αμμόχωστο, 3 από το Πέργαμος, 2 από την Κερύνεια, 9 από τη Λάπηθο, 4 απόο τον Καραβά, 22 από την Καρπασία και 3 από το εξωτερικό, που ανακοινώθηκαν σήμερα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE