ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό φοιτητές που τέθηκαν σε καραντίνα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Αρνητικοί στον κορωνοϊό φοιτητές που τέθηκαν σε καραντίνα

Αρνητικά σε κορωνοϊό είναι τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν, κυρίως σε φοιτητές, που ήρθαν από το Ηνωμένο Βασίλειο και τέθηκαν σε καραντίνα, σε ξενοδοχεία των κατεχομένων, δήλωσε ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί.

Σύμφωνα με τον κ. Πιλλί, η περίοδος της καραντίνας, διάρκειας 14 ημερών, παρήλθε το Σαββατοκύριακο, ωστόσο επειδή βρέθηκαν τρία θετικά κρούσματα στο γκρουπ, κρατήθηκαν για άλλες δύο ημέρες ώστε να γίνουν ξανά τα απαραίτητα τεστ σε όλους. Οι άνθρωποι αυτοί αναμένεται ότι θα φύγουν από τα ξενοδοχεία αύριο, κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE