Στα 1,45 εκατ. τα αυγά για εκκόλαψη τον Φεβρουάριο

Στα 1,45 εκατ. τα αυγά για εκκόλαψη τον Φεβρουάριο

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, η παραγωγή αυγών εκκόλαψης που τοποθετούνται στην επώαση ανήλθαν συνολικά στα 1,45 εκατομμύρια τον δεύτερο μήνα του 2020.

Συνολικά τους πρώτους δύο μήνες φέτος παρήχθησαν 139.170 αυγά για αυγοπαραγωγή και 2.899.160 για κρεατοπαραγωγή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, τα αυγά εκκόλαψης που χρησιμοποιούνται για αυγοπαραγωγή ανήλθαν τον Φεβρουάριο σε 78.170  σε σχέση με 61.000 τον Ιανουάριο και 19.300  τον Φεβρουάριο του 2019, ενώ τα αυγά που χρησιμοποιήθηκαν για κρεατοπαραγωγή ανήλθαν σε 1,37 εκατ  σε σχέση με 1,52 εκατ. τον Ιανουάριο και 1,38 εκατ τον Φεβρουάριο του 2019.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE