ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Με χορήγηση οξυγόνου αλλά χωρίς αναπνευστήρα στην ΜΕΘ

ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Με χορήγηση οξυγόνου αλλά χωρίς αναπνευστήρα στην ΜΕΘ

Τη συνήθη αγωγή με χορήγηση οξυγόνου, χωρίς όμως μηχανική υποστήριξη, λαμβάνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου St Thomas’ στο Λονδίνο ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Η Ντάουνινγκ Στριτ τόνισε ότι δεν έχει γίνει χρήση αναπνευστήρα και ότι ο 55χρονος κ. Τζόνσον αναπνέει χωρίς οποιαδήποτε άλλη τεχνητή υποστήριξη, είτε μηχανικής οξυγόνωσης είτε μη παρεμβατικής αναπνευστικής υποστήριξης.

Σημειώθηκε επίσης ότι η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε σταθερή τη νύχτα και ότι ο ίδιος παραμένει ευδιάθετος.

Ο εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει διαγνωστεί με πνευμονία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE