ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έλαβαν εξιτήριο και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έλαβαν εξιτήριο και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation

Τέσσερα εξιτήρια δόθηκαν την Τρίτη 7/4 σε ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν είναι αρνητικά στον κορωνοϊό. Ο ένας ασθενής μεταφέρθηκε σπίτι του όπου θα παραμείνει υπό περιορισμό για 14 μέρες.
 
Τα άλλα τρία εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς οι οποίοι είναι ασυμπτωματικοί και μεταφέρθηκαν με μικρό λεωφορείο το οποίο έχει στελεχωθεί με ειδικό πλήρωμα, στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort Rehabilitation, Wellness, Assisted Living στην Τερσεφάνου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι μέχρι τις επτά απόψε συνολικά 29 άτομα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, τρία εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αφού χρειάζονται πιο στενή υποστήριξη.
 
Από το Νοσοκομείο Αναφοράς μία ασθενής διακομίσθηκε χθες βράδυ διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
 
Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 100 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό και δόθηκαν 60 εξιτήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.