Σιγά που θα ξεχνούσαν τον Πορτογάλο γίγαντα – Απολλωνίστικη ευχή και ΑΠΟΘΕΩΣΗ για Βάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σιγά που θα ξεχνούσαν τον Πορτογάλο γίγαντα – Απολλωνίστικη ευχή και ΑΠΟΘΕΩΣΗ για Βάλε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπρούνο Βάλε έχει γενέθλια και όπως ήταν φυσικό ο επίσημος Απόλλωνας δεν τον ξέχασε.

Η ανάρτηση:

🎉🎂 Τα 37 του χρόνια συμπληρώνει ένας εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της δεκαετίας, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας μας, Bruno Vale γιορτάζει τα γενέθλια του και η οικογένεια του Απόλλωνα θέλει να του ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια μετρώντας 315 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 129 ανέπαφες εστίες. Είναι ο record-man συμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (45) και αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα.

Ο αγαπημένος «Κέρβερος» πανηγύρισε τρία Κύπελλα Κύπρου, δύο Super Cup και τέσσερις προκρίσεις σε όμιλο του #UEFA #EuropaLeague.

Κορυφαία στιγμή για τον Πορτογάλο γίγαντα ήταν η ιστορική απόκρουση πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του 2013, κόντρα στην ΑΕΛ.

Απόκρουση η οποία σηματοδότησε τη νέα εποχή του Απόλλωνα ο οποίος από την 22η Μαΐου 2013 μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί εντυπωσιακές παρουσίες τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

#HappyBirthday #Birthday #Wishes #BrunoVale

The post Σιγά που θα ξεχνούσαν τον Πορτογάλο γίγαντα – Απολλωνίστικη ευχή και ΑΠΟΘΕΩΣΗ για Βάλε! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE